NOUTĂȚI


ÎNTÂLNIREA PARTENERILOR DE LA LEEUWARDEN

Iunie 2019

 

 

În iunie 2019, partenerii au avut o întâlnire cu câștigătorii naționali ai Cupei Start-up pentru femei la Leeuwarden, Olanda. Pe lângă agenda obișnuită de urmărire a progresului proiectului, a existat o sarcină și mai importantă – aceea de a alege o câștigătoare europeană dintre toate câștigătoarele naționale. Desigur, nu a fost o sarcină ușoară, dar bazându-se pe tablourile Hillary și pe prezentarea afacerii, juriul a ales Verde Agua (Spania) – o întreprindere de consultanță ecologică axată pe abordarea problemei materialelor plastice, inclusiv pe cea a mediului de muncă, a lanțului de producție și a lanțului de aprovizionare. Întreprinderea a fost creată de tinerele antreprenoare sociale, Sofia, Andrea și Luna. Citiți mai multe despre competiție AICI!


Download
RO_3rd_Hillary Newsletter.pdf
Adobe Acrobat Document 2.0 MB

Download
ROM_2nd_Hillary Newsletter.pdf
Adobe Acrobat Document 3.7 MB

ÎNTÂLNIREA PARTENERILOR DE LA GREENWICH 

 

Partenerii s-au reîntâlnit a treia oara la partenerul nostru britanic Universitatea din Greenwich. Un pas esenţial a fost făcut în direcţia finalizări materialelor educaţionale, pentru care abia așteptăm să le prezentăm viitoarelor femei antreprenor. Canvas-ul HILLARY pe care l-am dezvoltat special pentru acest scop, le va furniza studentelor o imagine de ansamblu completă și orientare cu privire la diferite aspecte referitoare la crearea unei întreprinderi. Privind în trecut cât și către viitorul acestui proiect, partenerii sunt bucuroși să afirme că obiectivul este aproape atins!

 


Download
Buletin informativ iulie 2018.pdf
Adobe Acrobat Document 1.2 MB

Cea de-a doua întâlnire a partenerilor din Milano

 

În perioada 14 - 15 mai 2018, a avut loc a doua întâlnire a partenerilor la Milano. Eurocrea Merchant a găzduit întâlnirea de la BASE Milano. Base este un loc în care sunt dezvoltate și realizate proiecte inovatoare din sectorul întreprinderilor culturale și creative. Un spațiu unic conceput pentru a stimula creativitatea și convergența. Aceasta a reprezentat o mare inspirație pentru parteneri.

 

În timpul întâlnirii au fost discutate structura și conținutul cursului Hillary. Cursul va fi împărțit în zece module: Scop (Introducere), Clienți și Beneficiari, Cercetare de piață, Propunere de Valori, Model de Venituri, Plan de Marketing, Actori cheie, Resurse cheie, Implementare și Plan Financiar. Fiecare modul conține o activitate care va conduce la Planul Hillary; un model de afaceri pentru a transforma o idee într-o oportunitate de afaceri.

 

Următoarea întâlnire va avea loc la sediul Universității din Greenwich, Londra, în zilele de 8 și 9 noiembrie 2018.

 


Demararea HILLARY în Valladolid

Decembrie 2017

 

Proiectul HILLARY a demarat  la data de 30 noiembrie și 1 decembrie 2017 la sediul Universității din Valladolid, Spania. Universitatea din Valladolid este partenerul principal al proiectului HILLARY și responsabil pentru gestiunea globală a proiectului.

Întâlnirea a reunit pentru prima dată consorțiul pentru a discuta și a clarifica obiectivele și calendarul proiectului și pentru a confirma înțelegerea rolului și a responsabilităților partenerilor în cadrul proiectului.

  

În următorii doi ani, accentul va fi pus pe integrarea educației antreprenoriale în curricula universităților umaniste, pentru a încuraja antreprenoriatul feminin. Scopul proiectului este de a furniza un model inovator de educație antreprenorială bazat pe un curs tip e-learning și crearea unei platforme comunitare online. Acesta va fi dezvoltat de un consorțiu puternic de parteneri cu experiență și expertiză în domeniul antreprenoriatului, coaching-ului și mentoratului, inovării sociale și antreprenoriatului feminin, la nivel local și european. Țările participante la acest proiect sunt Italia, Lituania, Norvegia, Olanda, România, Spania și Regatul Unit. Următoarea întâlnire va avea loc la Merchant Eurocrea în perioada 14-15 mai 2018, în Milano, Italia.

Subscribe to the HILLARY newsletter!

Note: Please fill out the fields marked with an asterisk.

<a href='https://www.freepik.com/free-vector/silhouette-woman-logo-with-particles_1132051.htm'>Designed by Freepik</a>