DESPRE HILLARY


HILLARY dorește să inspire și să susțină studentele aproape de absolvire care frecventează universități în științe umaniste și arte, științe educaționale și sociale și care se confruntă cu dificultăți în tranziția de la universitate la câmpul muncii, pentru a-și dezvolta un spirit și o atitudine antreprenorială. Scopul proiectului este de a integra un model de educație antreprenorială pentru a încuraja integrarea profesională a  acestor studente.

DE CE ACEST PROIECT?

Datele arată că majoritatea cursurilor de antreprenoriat sunt oferite în cadrul unor studii de afaceri și economice. Provocarea constă în a facilita educația antreprenorială tuturor studenților. Studenții din domeniile non-afaceri au o experiență și cunoștințe umaniste și teoretice excelente. Aceștia au idei foarte robuste cu privire la produs, însă ar putea beneficia de mai multe cunoștințe antreprenoriale și de afaceri pentru a-și transforma ideile provocatoare în oportunități de afaceri. Proiectul Hillary sprijină studentele în dezvoltarea creativității prin inovație socială. Permițând studentelor să-și înceapă propria afacere socială, proiectul va crea un impact pozitiv asupra dezvoltării economice și sociale viitoare a regiunilor implicate în proiect.

CARE ESTE REZULTATUL AȘTEPTAT?

Pentru a-și atinge obiectivele, Hillary va crea o comunitate online pentru studenții de sex feminin pentru a avea acces la mai multe informații despre antreprenoriatul social, pentru a-și aplica cunoștințele la nevoile reale ale pieței, pentru a-și dezvolta proiectele, pentru a primi feedback și pentru relaționa.

 

Comunitatea online se bazează pe principiile inovației deschise și a procurării de informații (crowdsourcing) și este o oportunitate unică pentru ca studenții să obțină abilitățile necesare pentru a-și transforma ideea în realitate.

 

Comunitatea online va avea următoarele elemente:

 

1.Un curs de formare pas cu pas care va ghida utilizatorul prin călătoria sa antreprenorială, cu materiale de e-learning pentru a învăța despre antreprenoriat, inovație socială, modelare de afaceri, marketing și finanțe.

 

2.O secțiune unde fiecare student va aplica cunoștințele dobândite pentru a dezvolta modelul de afaceri al proiectului său, cu posibilitatea de a primi feedback de la membrii comunității.

 

3. O secțiune pentru a discuta în mod deschis despre subiectele relevante dezvoltate de studenți și/sau de membrii comunității referitoare la subiectul planului de afaceri.

 

4. O secțiune cu profilurile tuturor membrilor comunității, cu studenții care își lansează ideile, mentorii, consiliul consultativ etc.

 PENTRU CINE PREZINTĂ INTERES?


  • Studente universitare provenite din universități în științe umaniste și arte, educație și științe sociale, care manifestă interes în planificarea proiectelor, antreprenoriat și receptivitate crescută față de aspectele și măsurile privind egalitatea de gen;
  • Personalul universitar implicat în predarea unor astfel de discipline umaniste și a unor cursuri care prezintă un conținut practic redus / majoritar teoretic și toți profesorii care doresc să își inoveze oferta formativă.
  • Alți beneficiari cărora acest proiect li se pare interesant:

Institute de cercetare, universități și incubatoare universitare

Furnizori VET

Autorități locale și factori de decizie 

ONG-uri

Start-up-uri

Afaceri tradiționale, antreprenori, IMM-uri la nivel local și european

 

 


Subscribe to the HILLARY newsletter!

Note: Please fill out the fields marked with an asterisk.

<a href='https://www.freepik.com/free-vector/silhouette-woman-logo-with-particles_1132051.htm'>Designed by Freepik</a>