SPRIJINIREA FEMEILOR ANTREPRENOARE ÎN DOMENIUL SOCIAL

DESPRE HILLARY

HILLARY dorește să inspire și să sprijine studentele aproape de absolvire care frecventează universități în științe umaniste și arte, științe educaționale și sociale și care se confruntă cu dificultăți în tranziția de la universitate la câmpul muncii, pentru a-și dezvolta un spirit și o atitudine antreprenorială.

PARTENERI

Consorțiul este alcătuit din șapte parteneri din 7 țări. Fiecare dintre aceștia are un rol specific, în funcție de interes, expertiză și excelență în domeniul antreprenoriatului, coaching-ului și mentoratului, inovării sociale și antreprenoriatului feminin la nivel local și european.

 

START-UP WOMEN'S CUP

CUPA START UP WOMAN este un concurs European ce a luat naștere în cadrul proiectului Hillary, un proiect cofinanțat prin Programul Erasmus Plus ce vizează dezvoltarea antreprenoriatului în rândul femeilor prin intermediul platformei de crowd-sourcing Babele.


This project has been funded with support from the European Commission. This website reflects the views only of the author, and the Commission cannot be held responsible for any use which may be made of the information contained therein.

Subscribe to the HILLARY newsletter!

Note: Please fill out the fields marked with an asterisk.

<a href='https://www.freepik.com/free-vector/silhouette-woman-logo-with-particles_1132051.htm'>Designed by Freepik</a>