NIEUWS


Download
NL_3rd_Hillary Newsletter.pdf
Adobe Acrobat Document 2.0 MB

Download
2nd_Hillary Newsletter.pdf
Adobe Acrobat Document 1.4 MB

Download
Nieuwsbrief juli 2018.pdf
Adobe Acrobat Document 1.3 MB

2e partnervergadering in Milaan

Mei 2018

 

Op 14 en 15 mei 2018 vond de tweede partnervergadering plaats in Milaan. Eurocrea Merchant organiseerde de bijeenkomst in BASE Milano. BASE is een locatie waar innovatieve projecten in de culturele en creatieve bedrijfssector worden ontwikkeld en uitgevoerd. Een plek die speciaal is ontworpen om creativiteit en concentratie te bevorderen. Deze locatie was erg inspirerend voor de partners.

 

Tijdens de vergadering is de structuur en inhoud van de cursus besproken. De cursus zal worden onderverdeeld in tien blokken: Doel (Introductie), Klanten en Begunstigden, Marktonderzoek, Waardepropositie, Inkomstenmodel, Marketingplan, Key Stakeholders, Key Resources, Implementatie en Financieel Plan. Elk blok bevat een activiteit die resulteert in het Hillary Canvas; een bedrijfsmodel om een idee om te zetten in een zakelijke kans.

 

De volgende vergadering vindt plaats bij de Universiteit van Greenwich in Londen op 8 en 9 november 2018.

 


HILLARY kick-off in Valladolid

December 2017

 

Op 30 november 2017 vond de kick-off van het project HILLARY plaats aan de Universiteit van Valladolid te Spanje. De Universiteit van Valladolid is als lead partner van project verantwoordelijk voor het algemene management van het project. De bijeenkomst bracht het consortium voor het eerst samen om de projectdoelstellingen, de planning en de rol en verantwoordelijkheden van de partners in het project te bespreken en te verduidelijken.

 

 

De komende twee jaar zal de nadruk liggen op de integratie van ondernemerschapsonderwijs in de curricula van creatieve opleidingen ter bevordering van vrouwelijk ondernemerschap. Het doel is om een innovatief ondernemerschapsvoorlichtingsmodel te leveren op basis van een E-learning cursus en de oprichting van een online communityplatform. Dit zal worden ontwikkeld door een sterk consortium van partners met ervaring en expertise op het gebied van ondernemerschap, coaching en mentoring, sociale innovatie en vrouwelijk ondernemerschap op lokaal en Europees niveau.

 

Deelnemende landen in dit project zijn Italië, Litouwen, Noorwegen, Nederland, Roemenië, Spanje en het Verenigd Koninkrijk. De volgende vergadering vindt plaats bij Eurocrea Merchant op 14 en 15 mei 2018 in Milaan, Italië.

 

Subscribe to the HILLARY newsletter!

Note: Please fill out the fields marked with an asterisk.

<a href='https://www.freepik.com/free-vector/silhouette-woman-logo-with-particles_1132051.htm'>Designed by Freepik</a>