ONDERSTEUNT SOCIAAL ONDERNEMENDE VROUWEN

OVER HILLARY

HILLARY wil vrouwelijke studenten, die bijna zijn afgestudeerd en geen business opleiding volgen, inspireren en ondersteunen bij de overgang van studie naar werk d.m.v. het ontwikkelen van een ondernemers-mentaliteit en –houding.

 

 

PARTNERS

Het consortium bestaat uit zeven partners uit 7 verschillende landen. Ze hebben elk een specifieke rol op basis van expertise en interesse op het gebied van ondernemerschap, coaching en mentoring, sociale innovatie en vrouwelijk ondernemerschap op lokaal en Europees niveau.

NIEUWS

De STARTUP WOMEN'S CUP is een Europese wedstrijd die ontstaan is in het kader van het Hillary project, een medegefinancierd project in het kader van het Erasmus Plus programma. De STARTUP WOMEN'S CUP is gericht op het stimuleren van vrouwelijk ondernemerschap op het crowd-sourcing platform Babele.


This project has been funded with support from the European Commission. This website reflects the views only of the author, and the Commission cannot be held responsible for any use which may be made of the information contained therein.

Subscribe to the HILLARY newsletter!

Note: Please fill out the fields marked with an asterisk.

<a href='https://www.freepik.com/free-vector/silhouette-woman-logo-with-particles_1132051.htm'>Designed by Freepik</a>